Flekosteel – Najbolji proizvod za bolove u leđima i zglobovima na internetu?

Bol u zglobovim je česta tegoba. Neke vrste ove boli uzrokovane su iznenadnim ozljedama, koje vode iščašenju i frakturama. No, bol u zglobu mogu uzrokovati i dugotrajniji problemi, poput kontinuiranog stresa, artritisa i sindroma karpalnog tunela.

S obzirom da niz faktora uzrokuje bol u zglobovima, određivanje točnog uzroka nije potpuno jednostavno.

Zglob je kompleksan spoj osam malih kostiju poredanih u dva reda između kostiju podlaktice i kostiju ruke. Čvrste trake ligamenata povezuju kosti zgloba s kostima podlaktice i ruke. Tetive pričvršćuju mišiće za kost. Oštećenje bilo kojeg dijela zgloba može uzrokovati bol i utjecati na sposobnost upravljanja i korištenja ruke i zgloba.

Što uzrokuje bol u zglobovima?

Bol u zglobovima mogu prouzročiti različite nesreće, nezgode ili stanja. Neki od njih su:

 • prekomjerna uporaba zgloba, stres ili izravna trauma na zglobu (npr. opetovano klečanje)
 • lomovi koji ne zacijele ispravno
 • tendinitis (upala i iritacija tetive)
 • ozljede ligamenata (npr. sportske ozljede)
 • ishodišne bolesti (npr. osteoartritis).

Bolovi u leđima i uzroci

Neovisno o tome patite li od kroničnih boli u leđima ili samo ponekad osjetite bol, neke promjene životnih navigacija će vam pomoći da ojačate leđa, potražite ozljede i ostavite bol u leđima iza sebe.

Bolovi u leđima među najčešćim su zdravstvenim problemima. Američki Nacionalni institut za zdravlje objavio je kako je 80 posto Amerikanaca u nekom trenutku bilo bolesno od bolova u leđima.

Ne, bolji pristup ovoj tegobi omogućava dopuštanje tijela da se samo oporavi prirodnim putem, primjerice ispravnim prehranom, uzimanjem suplemenata i vježbanjem.

Bol u leđima može nastati zbog nižeg stupnja, primjerice biomehaničkih, degenerativnih promjena na kralježnici, ozljeda zbog pada ili neopreznog podizanja predmeta, ali i nekih medicinskih stanja. Neovisno o tome patite li od kroničnih boli u leđima ili samo ponekad osjetite bol, neke promjene životnih navigacija će vam pomoći da ojačate leđa, potražite ozljede i ostavite bol u leđima iza sebe.

Konjski balzam ili gel vrlo su popularni upravo za ublažavanje bolova u tetivama i zglobovima, ali nisu toliko učinkoviti kao Flekosteel.

Šta je to zapravo Flekosteel?

Flekosteel je lijek koji brzo uklanja bol uzrokovanu artrozom i osteohondrozom. Uklanja mišićne grčeve i ugašava upale. Flekosteel je učinkovit i u liječenju osteohondroze i artroze jer usporava proces oštećenja hrskavice i ubrzava metabolizam promičući njegovu regeneraciju. Pozitivan učinak može se primijetiti odmah nakon prve primjene. Ako se redovito koristi, zaustavit će napredovanje bolesti zglobova i kralježnice. Njegova umirujuća formula sadrži biljne ekstrakte (slatkovodni sunđer i kalisija) i ulja (jela, aleva paprika, eukaliptus, ruzmarin, đumbir i cimet) koji podstiču njegovo djelovanje.

Flekosteel je takođe efikisan i preventivan balzam koji:

 • Smiruje bolove
 • Efikasan lek za osteohondrozu, artrozu i povrede
 • Obnavlja zglobove
 • Aktivira proces regeneracije hrskavice
 • Uklanja hipertonus mišića
 • Smanjuje otekline
 • Gasi upale

Sastojci Flekosteel balzama za zglobove i leđa

Sastojci koji su uključeni u proizvod su potpuno prirodni i potpuno pogodni za sve. Sadrži ekstrakt bilja i ulja koji su odgovorni za umirujuće djelovanje proizvoda a to su:

 • Ekstrakt slatkovodnog sunđera
 • Ekstrakt kalisije
 • Ulje jele
 • Ulje aleva paprike
 • Ulje eukaliptusa
 • Eterična ulja ruzmarina i đumbira
 • Vanilin etil
 • Eterična ulja cimeta
 • Kamfor
 • Kukuruzno ulje
 • Urea
 • Betain

Kako se koristi Flekosteel?

Djeluje na isti način kod svih koji koriste proizvod, bilo da je riječ o mišićnim problemima ili zglobovima. Dok nanosite kremu na bolno područje, tkiva ju upijaju i funkcionalnost se povećava.

Tijekom upotrebe proizvoda, osjetiti ćete oblik topline ako se primjenjuje na bolno područje gdje je povećana brzina protoka krvi. Trljanjem tijekom korištenja kreme povećava njegove učinke.

Detaljno upustvo za korištenje Flekosteel kreme:

 1. Nanesite na suhu kožu i trljajte dok se koža potpuno ne upije
 2. Koristite 2-3 puta dnevno
 3. Ne kvasite se vodom prvi sat nakon nanošenja

Flekosteel forum iskustva

Nisam si mogla priuštiti takav luksuz – čuvam svoje unuke i imam osteokondrozu. Bolele su me noge, koljena su mi stalno pukla. Probala sam ultrazvučni tretman, različite vrste obloga itd. Ali jedino mi je flekosteel mogao pomoći. Preporučujem svima da prestanu gubiti vrijeme i počnu koristiti učinkovite tretmane.

Martina

Dugo me mučila radikalna bol. Supruga mi je dala lijekove protiv bolova, ali nisu mi pomogli. Oni su samo ublažavali bol. Tada sam naišao na ovu stranicu i kupio flekosteel. Prvi dan nisam osjetio nikakve promjene, ali nekoliko dana kasnije živio sam.

Marco

U 50. godini stalno me boli. Nakon 2 godine, bol se pogoršala. Mislila sam da ću biti vezana za krevet. Moj unuk mi je rekao da se dobar lijek prodaje na internetu, ljudi su ga hvalili, a on ga je kupio. Koristio sam cijeli tretman. Bolovi su nestali, prošla su već dva mjeseca i više me ništa ne muči, zato sam odlučila zapisati svoje iskustvo.

Maria

Gdje kupiti Flekosteel u apotekama, cijena i akcija?

Dostupan je na mnogim web stranicama, kako na internetu tako i u ljekarnama. Neke od ljekarni zadržavaju proizvod, pa je prikladno nabaviti ga iz obližnjih trgovina. Trgovine na internetu također tvrde da prodaju proizvod, ali kupac mora osigurati autentičnost prodavača.

Proizvod uvijek treba kupovati od pouzdanog prodavatelja. Savjetuje se da kupac ne padne u zamku zbog velikih popusta i prodaje koji imaju tendenciju privlačenja i imaju štetne učinke.

Ne samo da biste trošili novac, već kompromitirate i s kvalitetom lijeka s kojom se vrlo osjetljivo bavite.

Uvijek osigurajte kvalitetu proizvoda i preglede povezane s njim prije kupnje proizvoda. Proizvod možete naručiti sa oficijalne stranice proizvođača i osigurati sebi popust od 50% na gumb ispod.

Author at productpam.com

Trenutno se specializira iz dijetetike na sveučilištu u Rijeci. Ima veliko znanje iz područja kozmetike i prehrane. Surađuje s timom dijetetičara koji su specjalisti u različitim područjama dijetetske terapije i liječnika drugih specijalnosti. Autorica mnogih zanimljivih publikacija. U svakodnevnom je životu sretna majka i žena. U slobodno vrijeme igra tenis i trči.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *